€ 0,00 0 items
Naar kassa

Buiten ontdekken

Het wordt eindelijk weer wat beter weer in Nederland! Na een hele regenachtige meimaand ziet het eruit alsof de zomerzon eindelijk zijn gezicht gaat laten zien. Hoog tijd dus, om lekker naar buiten te gaan. Daar valt namelijk van alles te beleven en te ontdekken!

Buiten spelen is altijd te gek. Of je nou naar het bos, het park, of gewoon de achtertuin gaat, er is veel te verzinnen om lekker buiten te spelen. Én een boel te leren! Bij de Horlepiep doen we ons best om ook voor buiten een mooi assortiment op te bouwen. Speelgoed dat inspireert, en uitdaagt om lekker op onderzoek uit te gaan!

Beestjes!

Heb jij een kever, slak of lieveheersbeestje al wel eens goed van dichtbij bekeken? Snap jij hoe sprinkhanen zo ver kunnen springen, en heb je wel eens de poten van een duizendpoot geteld? De zomer is de ultieme tijd om op zoek te gaan naar beestjes. Met de verschillende insectendozen en ontdekspulletjes van Terrakids heb je alles wat je nodig hebt om op onderzoek uit te gaan. Zo leer je toch het beste dat insecten helemaal niet zo eng of vies zijn, maar juist hartstikke interessant!

Van het vangen met een net tot het bewaren in een kijkdoosje. Maar Terrakids heeft ook prachtige producten voor andere buiten-avonturen, zoals bijvoorbeel verrekijkers, hoofdlampjes en katapult-vliegtuigen! De Terrakids lijn is onderdeel van het Duitse merk Haba en levert betrouwbare kwaliteit in een stoer jasje.

Ontdekken en knutselen

Met de spullen die je buiten vindt kun je vanalles doen en maken. Tiger Tribe biedt niet alleen een mooie lijst met knutseldozen, maar heeft sinds kort ook ontdekpakketten. Daarin zit alles wat je nodig hebt om te leren over licht, of de natuur, bijvoorbeeld. Ook The Purple Cow maakt mooie “Jonge Onderzoekers LAB” blikken waarin steeds verschillende proefjes rondom een specifiek thema verzameld zijn. Een leuk cadeau voor de jonge ontdekker!

Wil je zelf de natuur een handje helpen, dat is bijvoorbeeld het bijenhotel van Kids at Work een mooie manier om dat te doen. In dat bouwpakket zit alles wat je nodig hebt om een fijn plekje te bouwen voor wilde en solitaire bijen. Ook het kiezen voor natuurproducten zoals het stoepkrijt en de klei van Pebeo of de sojakrijtjes van Crayonrocks zijn goede natuurvriendelijke keuzes.

Tijd voor zomerweer

Naast het onderzoeken van de natuur is het natuurlijk ook superleuk om gewoon lekker buiten te spelen. Een fijne manier om alle energie een beetje kwijt te kunnen, en te genieten van het (hopelijk) mooie zomerweer! Djeco komt daarom met een mooie selectie vliegers, skippyballen en ander buitenspeelgoed. Enne, mocht het nou tóch nog regenen, kijk dan ook eens naar de vrolijke kinderparaplu’s. Zit je mooi droog, en kun je tóch naar buiten!

Onze merken