€ 0,00 0 items
Naar kassa

RETOURNEREN VAN MIJN BESTELLING

Conform de wet op de verkoop op afstand heb je het recht om je aankoop te retourneren, zonder opgave van reden. Dit geldt voor alle producten die De Horlepiep verkoopt. Retour zenden moet binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je pakket gebeuren. Het artikel dient, in originele verpakking en onbeschadigde en ongebruikte toestand, te worden teruggestuurd naar :
        De Horlepiep
        De Schakel 9
        5341CM Oss
Zorg ervoor dat je pakketje voldoende gefrankeerd is en voeg ook een begeleidend briefje bij met je naam, je adres, je bankrekeningnummer en het nummer van je leveringsbon. Na ontvangst van je pakketje storten wij je aankoopbedrag zo snel mogelijk terug. 

KAN IK MIJN BESTELLING OMRUILEN?

Liever een ander artikel? Geen probleem. In principe gelden dezelfde regels als bij de retour procedure. Je hebt 14 kalenderdagen de tijd om je aankoop terug te sturen. Je kunt dan het nieuwe artikel via de normale procedure bestellen in onze webshop.

Je kunt natuurlijk ook even gezellig naar
onze mooie winkel in het centrum van Oss komen om het artikel te  komen omruilen in onze winkel. Je kunt dan direct al onze producten in het echt zien en voelen. Wij bieden u dan een overheerlijk kopje koffie aan bij onze overbuurman Caffe Corretto.Neem intussen wel even contact op met onze klantenservice via e-mail ( Info@dehorlepiep.nl )om eventueel een artikel te laten reserveren . Vermeld duidelijk je naam, het nummer van je leveringsbon en het artikel dat je wil omruilen. Je kunt natuurlijk ook gewoon even naar de winkel bellen, tel. 0412-636966. Het om te ruilen artikel dient in originele verpakking en onbeschadigde en ongebruikte toestand te worden teruggestuurd (of teruggebracht) naar :
        De Horlepiep
        De Schakel 9
        5341CM Oss
Zorg ervoor dat je pakketje voldoende gefrankeerd is en voeg ook een begeleidend briefje bij met je naam, je adres en het nummer van je leveringsbon. Na ontvangst storten wij het aankoopbedrag direct retour op je rekening.