€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Artistic Plastic Haarstyling accessoires
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Djeco Artistic Plastic Haarstyling accessoires

Artikelnr DJ09498
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Met deze knutsel set van Djeco (DJ09498) kun je heerlijk aan de slag gaan om je eigen haaraccessoires met vlinders en libellen te gaan maken. Gebruik de onderdelen die klaar zijn voor gebruik of knip ze zelf in een eigen vorm uit de platen. Als je het materiaal in de oven doet krimpen de figuren en wordt het plastic stijf en dik. Erg leuk om met de neon krimpfolie te gaan knutselen.

Leerdoelen Handvaardigheid, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Concentratie
Inhoud:2 vellen gekleurd magische krimpfolie (16x14 cm), 24 stukjes voorgesneden magische krimpfolie, 7 haarschuifspeldjes , 2 haarelastieken, 2 sluitpennen en een stap voor stap instructieboekje.
Leeftijd:7-13 jaar
EANcode 3070900094987

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.