€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Katapultvliegtuig
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Haba Katapultvliegtuig

Artikelnr 303572
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Heerlijk, buitenspelen en dan aan de slag met dit katapultvliegtuigje van Haba uit de serie Terra Kids (303572). Het vliegtuig heeft neerklapbare vleugels voor een optimale vlucht! Zoefff...daar gaat ie. Als het vliegtuigje tegen iemand aan vliegt, geen reden voor paniek.....geen verwondingsgevaar namelijk door de zachte kunststof neus. Het vliegtuigje is geschikt voor uren speelplezier omdat het is gemaakt van stevig materiaal. Maar toch licht en flexibel waardoor hij prachtige vluchten zal maken.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Behendigheid
materiaal:kunststof, polyester
inhoud:1 katapultvliegtuig, 3 elastieken
EANcode 4010168233369

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.