€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Terra Kids Onderzoekersloep
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Haba Terra Kids Onderzoekersloep

Artikelnr 301512
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

Voor onderzoekers die het geweldig vinden om buiten in de natuur of in de tuin vanalles te bekijken, is dit een geweldige vergrootpot. Stop het voorwerp of het insekt dat je goed wil bekijken onder de loep en zie hoe het eruit ziet als het 6 keer vergroot wordt! Aan de onderkant kun je door het spiegeltje, het insekt ook vanaf de onderkant bestuderen, hier wordt het 4 keer vergoot. Door de 2 handvatten, kun je de onderzoekersloep goed vasthouden. Inclusief kunststof spin.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 20 x 10 cm
EANcode 4010168208985

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.