€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Vlindertovenarij
Aantal: 1
Uw prijs
22,95

Vlindertovenarij

Artikelnr 301120
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,95

Deze mooie wagenspanner kan makkelijk aan de kinderwagen of maxicosi bevestigd worden. De grappige en vrolijke vlindertjes zetten aan tot grijpen en spelen. Zo vermaken baby's zich uitstekend tijdens de kinderwagenwandelingen en autoritjes. Het belletje is een extra verrassend effect tijdens het spelen, zo leert een baby al snel oorzaak-gevolg. De houten figuurtjes hebben ook mooie glinsterstipjes waar de baby naar kan kijken.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Grove motoriek en beweging
Materiaalbeukenhout en esdoornhout
Type kindAlle kinderen
Afmetinglengte ca 65 cm
EANcode 4010168205625

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.