€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Wagenspanner (2630)
Aantal: 1
Uw prijs
22,95

Wagenspanner (2630)

Artikelnr 2630
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,95

De grappige motieven en vrolijke kleuren zetten aan tot ontdekken. Zo vermaken baby's zich uitstekend tijdens korte of lange wandeling en.Door de vrolijke kleurtjes en het belletje heeft deze wagenspanner een grote aantrekkingskracht.

Leerdoelen Geen
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
Afmetinglengte 70 cm.
EANcode 4010168026305

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.