€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Alice speenketting
Aantal: 1
Uw prijs
15,95

Alice speenketting

Artikelnr 86756
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,95

Deze vos genaamd Alice van Lilliputiens zal ervoor zorgen dat je kleintje zijn of haar speen nooit lang kwijt is. Niet alleen makkelijk te vinden, maar ook makkelijk te pakken voor je kleintje, want Alice het vosje van Lilliputiens zie je heel snel liggen! Ze is enorm zacht en Lilliputiens heeft ook hier weer diverse stoffen gebruikt die allemaal anders voelen. Dat is goed voor de tactiele waarneming van je baby. De intense kleuren en prachtige afwerking van Alice de vos zal iedereen direct aanspreken. Alice de vos is te wassen op 30 graden.

Leerdoelen Geen
Afmetingen:ca. 18 x 16 cm
Materiaal:polyester en katoen
EANcode 5414834867565

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.