€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Speenketting Sterrenvlucht
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Haba Speenketting Sterrenvlucht

Artikelnr 304632
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Met deze vrolijke speenketting 'Sterrenvlucht' van Haba (304632) hoef je niet meer bang te zijn de speen kwijt te raken! Het koord bestaat uit gladde houten kralen met sterretjes erop, een gemakkelijk hanteerbaar groen clipje en heeft een klein plastic ringetje waardoor de ketting niet alleen handig is, maar ook nog leuk om aan te prutsen en rammelen! De neutrale kleuren maken deze speenketting geschikt voor zowel meisjes als jongens. Deze speenketting is geschikt voor spenen mét ring, die aan de lus aan het uiteinde vastgemaakt kunnen worden.

Leerdoelen Geen
Materialen:Beukenhout, kunststof, polyester
Lengte:22 cm
EANcode 4010168242620

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.