€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Speenketting Rups
Aantal: 1
Uw prijs
12,99

Haba Speenketting Rups

Artikelnr 303755
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,99

Dit vrolijk gekleurde rupsje van Haba (303755) zorgt ervoor dat je speen altijd dicht in de buurt is! Door z'n felle kleurtjes valt hij goed op, en hij kan met een stevige, veilige clip worden bevestigd aan kleertjes of andere stofjes. Ook zit er een klein kunststof ringetje aan, zodat je kindje er lekker aan kan prutsen. Deze vrolijke regenboogrups is is voor alle kindjes een kleurrijke hulp tegen het verliezen van de speen!

Leerdoelen Geen
Lengte:19 cm
Materiaal:Beukenhout
EANcode 4010168234984

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.