€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Speenketting tovervlinders
Aantal: 1
Uw prijs
8,95

Speenketting tovervlinders

Artikelnr 301113
Levertijd Direct leverbaar
€ 8,95

Deze vrolijke speenketting met tovervlinders is erg handig. Door er een speentje of rammelaar aan te bevestigen, kun je deze niet meer kwijtraken. De clip kun je eenvoudig aan de kleding of aan de gordel van de maxicosi of aan een draagzak/ doek bevestigen.

Leerdoelen Geen
Materiaalbeukenhout en kunststof
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 20 cm
EANcode 4010168203188

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.