€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Alice grijprammelaar
Aantal: 1
Uw prijs
24,99

Lilliputiens Alice grijprammelaar

Artikelnr 83369
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,99

Je kunt Alice van Lilliputiens (83369) heel gemakkelijk vastpakken aan een van de zacht gekleurde handgrepen uit verschillende textuur stofjes. En als je de vos op en neer schudt kun je hem laten rinkelen. In het hoofd zit een belletje, een van de handgrepen heeft een knispergeluidje in zich en de kleine rode vogel heeft een licht rammelgeluidje. Deze vogel kun je ook in de grijprammelaar verstoppen. Deze mooie stoffen rammelaar van Lilliputiens is makkelijk vast te houden door kleine grijpgrage handjes. Het vogeltje kan in en uit de vos grijprammelaar gehaald worden. In een van de handgrepen zit knisperpapier verwerkt. Deze Vos Alice grijprammelaar zal je kleintje echt prikkelen tot ontdekken.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Klank en ritme, Gevoel en impuls, Fijne motoriek, Concentratie, Behendigheid
Afmeting:18 x 11 cm.
EANcode 5414834833690

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.