€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Rammelaar Stella
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Lilliputiens Rammelaar Stella

Artikelnr 83341
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

Dit houten rammelaartje met erop een stoffen Stella (83341) het hertje van Lilliputiens maakt een rammelend geluidje bij beweging. Leuk babyspeelgoed voor babies vanaf 3 maanden, stimuleert de tastzin, de fijne motoriek en het gehoor en een verantwoord kraamcadeau. De houten ring is gemaakt van FSC gecertificeerd beukenhout en kan ook als bijtring gebruikt worden. Stella is gemaakt van organische katoen en lekker zacht.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Klank en ritme, Gevoel en impuls, Fijne motoriek
Afmeting:9 x 11 x 6 cm.
Materiaal 100% FSC beukenhouten bijtring, organische katoen, vulling 100% gerecycled polyester
EANcode 5414834833416

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.