€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Alice armbandrammelaar
Aantal: 1
Uw prijs
10,95

Lilliputiens Alice armbandrammelaar

Artikelnr 83281
Levertijd Direct leverbaar
€ 10,95

Alice van Lilliputiens is een charmante Eco friendly armband rammelaar vos (83281) die je niet zal misstaan. Middels een klittenband is Alice om arm of enkel te bevestigen. Beweeg en Alice van Lilliputiens begint te knisperen en te rammelen! Ideaal voor de allerkleinsten die nog niet kunnen grijpen. Het armbandje rammelaar vos, Alice zijn gemaakt van organische katoen en gevuld met gerecycled materiaal. Doordat het armbandje sluit met klittenband zal elk kleintje Alice uitstekend passen. Lilliputiens heeft er ook voor gezorgd dat deze Alice de vos gewoon op 30 graden gewassen kan worden.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Klank en ritme, Grove motoriek en beweging, Gevoel en impuls
Materiaal:Organische katoen, gevuld met gerecycled materiaal
EANcode 5414834832815

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.