€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sigikid Rammelaar schaap Red Stars
Aantal: 1
Uw prijs
11,50

Sigikid Rammelaar schaap Red Stars

Artikelnr 42802
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,50

Dit roze schaapje Red Stars met appeltjesgroen hartje van Sigikid (42802) zal je kindje stimuleren om het vast te pakken en te schudden, wat een klein rammeltje zal geven. Schud haar heen en weer en je hoort een zacht rammeltje! Een leuk eerste knuffeltje voor baby's eerste activiteiten.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Klank en ritme, Gevoel en impuls, Fijne motoriek
Afmeting :9 x 7 x 12 cm.
Materiaal:100% polyester
Wasvoorschrift:30 gr. wolwasprogramma
EANcode 4001190428021

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.