€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Vosje Fudallo met rammel
Aantal: 1
Uw prijs
15,95

Vosje Fudallo met rammel

Artikelnr 41341
Levertijd direct leverbaar
€ 15,95

Vosje Fudallo van Sigikid is een zacht en knuffelbaar rammelaartje. De kleine babyvingertjes zullen het vosje onderzoeken en overal vast kunnen grijpen. Later is het erg leuk en interessant om met Fudallo de vos te kunnen rammelen. De rammelaar kan goed op 30 graden gewassen worden.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Onderzoeksdrang
afmeting:ca 20 cm lang
EANcode 4001190413416

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.