€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Gansje Gisella met rammel
Aantal: 1
Uw prijs
15,95

Gansje Gisella met rammel

Artikelnr 41335
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,95

Gansje Gisella van Sigikid is een enorme lieverd. Ze ziet er heel lief uit en rammelt zachtjes als je haar op en neer beweegt. In haar gestreepte trui en met haar warme das om, heeft het gansje Gisella van Sigikid het niet snel koud en kan ze gerust mee op stap, maar natuurlijk kan deze leuke Sigikid rammelaar ook gewoon in de box blijven liggen om thuis lekker mee te spelen.

Leerdoelen Gevoel en impuls, Grove motoriek en beweging
Afmeting:circa 15 cm
EANcode 4001190413355

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.