€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sigikid Gebreide rammel-giraf
Aantal: 1
Uw prijs
32,50

Sigikid Gebreide rammel-giraf

Artikelnr 39353
Levertijd Direct leverbaar
€ 32,50

Met deze gebreide, ecologisch en biologisch verantwoorde gele met wit zwart lijfje giraf van Sigikid (39353) zal je kleintje graag spelen en knuffelen. De kleuren en afwerkingen uit deze collectie zijn op waterbasis en chemisch onschadelijk. Daarom is deze giraf een ideaal geboorte of doop cadeau. De nek van de rammel-giraf ligt lekker in kleine handjes. En de ingebouwde rammelaar is bijzonder leuk als beloning voor succesvolle grijppogingen. De giraf is gemaakt van 100% biologische katoen, de buitenstoffen zijn van gecertificeerde biologische teelt en het vulmateriaal is van scheerwol, daardoor voelt de giraf van Sigikid ook superzacht aangenaam aan. Ook de houten ring kan helpen bij is ideaal voor evt. doorkomende tandjes en om makkelijk vast te pakken. De grijprammelaar giraf heeft geen kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden en is dus veilig voor de allerkleinsten vanaf 3 maanden.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Gevoel en impuls, Fijne motoriek
Afmeting:22 x 5 x 4 cm.
Materiaal:100% biologische katoen, ring 100% beuken
EANcode 4001190393534

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.