€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sigikid Grijprammelaar Das Nature
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Sigikid Grijprammelaar Das Nature

Artikelnr 39174
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Deze grappige grijprammelaar in de vorm van een das hoort bij de Green serie van Sigikid (39174) en is volledig eerlijk en ecologisch geproduceerd van katoen en scheerwol! Zijn vachtje is lekker zacht en zijn pootjes en oortjes zijn lang genoeg om lekker aan te friemelen. In zijn armpjes heeft dit leuke dasje een houten bijtring vast, waar op gesabbeld kan (en mag!) worden. Schud hem heen en weer en je hoort een zacht rammeltje! De verschillende structuurtjes van dit knuffeltje zijn leuk om te voelen en zullen de zintuigen van je kindje op een fijne manier prikkelen.

Leerdoelen Gevoel en impuls, Fijne motoriek
Materiaal:Gemaakt van biologisch katoen en gevuld met zuivere scheerwol.
EANcode 4001190391745

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.