€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Steiff Olifant Elefaentle 10 creme
Aantal: 1
Uw prijs
22,50

Steiff Olifant Elefaentle 10 creme

Artikelnr 241147
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,50

Dit schattige rammel olifantje van Steiff (241147) is een replica van de allereerste knuffelbeestjes die in 1880 door Steiff geproduceerd werden. En na al die tijd is dit kleine beestje nog steeds een groot succes bij de kleintjes! Het superzachte olifantje heeft een schattig rammelgeluidje dat zacht ratelt wanneer je hem schudt, en heeft een lieve uitstraling. Je herkent z'n authenticiteit aan het gele Steiff label, en de knop in z'n oor!

Leerdoelen Geen
Materiaal:100% Polyester
Wasvoorschrift:Machinewasbaar op 30 graden
EANcode 4001505241147

Over Steiff

Steiff is een merk dat inmiddels al 135 jaar bestaat. In 1880 is het bedrijf opgericht door Margarete Steiff. Steiff wordt gezien als 'de uitvinder van de teddybeer' en kent inmiddels al een hele geschiedenis.
Margarete Steiff maakte eerst alleen kleding en op een dag maakte zij een knuffelolifantje na van een patroon. Dit vond ze zo leuk dat dit al snel uitgroeide tot het maken van allerlei dierenknuffels. Dit olifantje is nog vaak terug te vinden in afbeeldingen van Steiff.  In de jaren daarna kwamen er helaas veel namaakdieren op de markt, dus verzon Margarete een nieuw en niet verwijderbaar label om haar dieren te onderscheiden van de namaakexemplaren. De oplossing (vanaf 1904) was een metalen knopje in het linkeroor van elk dier te maken. En tot op de dag van vandaag zijn de prachtige knuffels van Steiff te herkennen aan 'de knop in het oor'. "Knopf im Ohr" werd zo het handelsmerk van Steiff.  
De Steiff-knuffels zijn handgemaakt, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zijn vrij van metalen (met uitzondering van het knopje in het oor), worden geproduceerd zonder kinderarbeid en veel knuffels zijn wasbaar op 30 graden.
Steiff maakt knuffels van de beste materialen zoals Alpaca, Mohair en hoogwaardig plush dat met verschillende technieken gemaakt wordt (in Europa!) zodat het streelzacht aanvoelt en daarnaast staat voor duurzaamheid. 
Steiff maakt tot op de dag van vandaag klassieke teddyberen, maar ook huisdieren, wilde dieren, bosdieren en knuffeltjes voor de allerkleinsten, maar ook voor de verzamelaar.
Een Steiff knuffel is bijzonder en zul je waarschijnlijk voor je leven bewaren!