€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Rammelaar Felicia
Aantal: 1
Uw prijs
13,95

Rammelaar Felicia

Artikelnr 2161
Levertijd Direct leverbaar
€ 13,95

Stoffen rammelaar, met afneembare bladerkrans met knisperfolie in de blaadjes en belletje.Deze rammelaar is door zijn vorm makkelijk vast te pakken door kleine handjes. Rammelaars bevorderen de fijne motoriek en stimuleren het eerste grijpen.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek
Type kindAlle kinderen
Afmetingca. 18 cm
EANcode 4010168021614

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.