€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Stella swingende rammelaar met zuignap
Aantal: 1
Uw prijs
17,50

Lilliputiens Stella swingende rammelaar met zuignap

Artikelnr 83403
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,50

Deze Lilliputiens rammelaar Stella (83403) met zuignap kun je op elke vlakke ondergrond plakken. Als je kleintje tegen de rammelaar duwt bewegen de schijven en hoor je een belletje uit de stoffen Stella komen. Ideaal speelgoed wat blijft staan bij je kleintje tijdens het eten of verschonen of in de auto tegen de autoruit.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Gevoel en impuls, Fijne motoriek
EANcode 5414834834031

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.