€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys driehoek rammelaar
Aantal: 1
Uw prijs
25,95

Plan Toys driehoek rammelaar

Artikelnr 5256
Levertijd Direct leverbaar
€ 25,95

Deze houten driehoek rammelaar van Plan Toys is uitgevoerd in mooie zachte pastelkleuren. Superleuk uitgevoerd want midden in de driehoek zit een houten bal, die rammelt als je de bal op en neer beweegt. De driehoek is zo gemaakt, dat je de bal met wat moeite uit de driehoek kunt halen. De driehoek van Plan Toys is door middel van koorden aan elkaar verbonden en daardoor een beetje flexibel. Zo kun je bijvoorbeeld de kanten van de driehoek om de as draaien en zo heeft deze bijzondere houten driehoek rammelaar van Plan Toys verschillende mogelijkheden.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Gevoel en impuls
Materiaal:hout (rubberwood) en koord
Afmetingen:ca. 10,7 cm (lengte zijde driehoek)
EANcode 8854740052568

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.