€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys baby auto pastel
Aantal: 1
Uw prijs
16,95

Plan Toys baby auto pastel

Artikelnr 5254
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,95

Deze baby auto van Plan Toys is een lievertje! De pastelkleuren maken deze auto zacht en geliefd! Behalve rijden, kun je met dit leuke Plan Toys autootje ook nog eens de kleuren tegen elkaar aan drukken zodat het ineens een streepjesauto lijkt of een rups op wielen! Als je dan weer los laat.....HOPLA!.....dan heb je weer een ronde boog! Goed voor de motoriek! Plan Toys maakt duurzaam speelgoed en heeft nog veel meer moois.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Fijne motoriek
Afmetingen:ca. 10 x 9 x 7 cm
Materiaal:hout (rubberwood)
EANcode 8854740052544

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.