€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys vierkante grijprammelaar
Aantal: 1
Uw prijs
27,50

Plan Toys vierkante grijprammelaar

Artikelnr 5245
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,50

Deze vrolijke vierkante rammelaar van Plan Toys (5245) fascineert en nodigt uit tot ontdekken! De houten staafjes en balletjes zijn aan de hand van stevig elastiek aan elkaar vastgemaakt, waardoor je de kubus 'uit verband' kunt duwen. Doordat de vorm zo meegeeft verandert de kubus steeds van vorm, en kan er uren mee geprutst worden. De houten ringetjes die om een aantal van de staafjes heen zitten zorgen bovendien voor een vrolijk houten rammelgeluid! Een supergoede oefening voor de fijne motoriek die volledig veilig is voor jonge kindjes om mee te spelen. Het duurzame hout dat Plan Toys gebruikt kan niet splinteren en voelt heerlijk zacht aan.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Gevoel en impuls, Fijne motoriek
Afmetingen:10,5 x 10,5 x 9,5 cm
EANcode 8854740052452

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.