€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Rammelaar Ringela
Aantal: 1
Uw prijs
13,50

Rammelaar Ringela

Artikelnr 3853
Levertijd Direct leverbaar
€ 13,50

Als baby wordt jouw nieuwsgierigheid gewekt bij het zien en horen van deze mooie rammelaar. De fijne motoriek wordt bevorderd doordat een baby gaat oefenen met het eerste grijpen. Ook als bijtspeeltje heel geschikt bij het doorkomen van de tandjes. Een kindje zal door de belletjes ook gestimuleerd worden om te gaan bewegen met de rammelaar zodat de belletjes mooi geluid gaan maken.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Fijne motoriek
afmeting:ca 9 cm
materiaal:beukenhout
EANcode 4010168038537

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.