€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Rammelaar Viva
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Rammelaar Viva

Artikelnr 3742
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

Deze zeer flexibele rammelaar kan alle kanten op vervormd worden bovendien zorgt het belletje in het midden voor een extra akoestisch effect en nog grotere aantrekkingskracht.Rammelaars van HABA voldoen aan de aller-strengste kwaliteitseisen en zijn absoluut veilig in gebruik!

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek
MateriaalBeuken- en esdoornhout
Type kindAlle kinderen
Afmetingca. 10 cm.
EANcode 4010168037424

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.