€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Rammelaar Kleurrijke piramide
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba Rammelaar Kleurrijke piramide

Artikelnr 304728
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Deze stevige houten rammelaar 'Kleurrijke Piramide' van Haba (304728) nodigt kleintjes direct uit om lekker vast te grijpen en er mag ook op gesabbeld worden. Met de sprekende kleurtjes en de twee losse rammelende kunststof ringen kan een baby zich uren vermaken met deze Haba rammalaar. Haba houten rammelaars worden duurzaam gefabriceerd (PEFC) en bevatten enkel verf- en lakmiddelen op waterbasis, zodat je kleintje zich veilig spelend kan ontwikkelen.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek
Materiaal:Beukenhout, kunststof
Afmetingen:6 x 6 cm
EANcode 4010168243504

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.