€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba rammelaar Bloemendroom
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Haba rammelaar Bloemendroom

Artikelnr 303928
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Deze stevige houten rammelaar 'Bloemendroom' van HABA (303928) nodigt meteen uit om lekker vast te grijpen, en er mag ook op gesabbeld worden! Met de mooie sprekende kleuren, de vrolijke houten bloemetjes bovenop en de twee losse rammelende kunststof ringen kan je baby zich uren vermaken. HABA houten rammelaars worden duurzaam gefabriceerd (PEFC) en bevatten enkel milieuvriendelijke verf- en lakmiddelen op waterbasis, zodat je kleintje zich veilig spelend kan ontwikkelen.

Leerdoelen Fijne motoriek
Afmetingen:9x6,5 cm
Materiaal:Esdoornhout, kunststof
EANcode 4010168236735

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.