€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Rammelaar rode bolide
Aantal: 1
Uw prijs
11,50

Rammelaar rode bolide

Artikelnr 302156
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,50

Van deze rammelaar word je meteen vrolijk! Een leuk rood autootje met vrolijke bestuurder en hond erin die je als baby goed kunt vastpakken met jouw kleine vingertjes. De rammelaar zal het eerste grijpen stimuleren, maar ook om op te bijten bij doorkomende tandjes is hij erg fijn. De ringetjes maken een mooi subtiel geluidje als je met de rammelaar heen en weer beweegt.

Leerdoelen Fijne motoriek
materiaal: beukenhout met kunststof ringetjes, verf (getrommeld) op waterbasis
afmeting: ca 8 x 8 cm
EANcode 4010168220819

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.