€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Rammelaar Kleurenpiramide
Aantal: 1
Uw prijs
10,95

Haba Rammelaar Kleurenpiramide

Artikelnr 300548
Levertijd Direct leverbaar
€ 10,95

Deze stevige houten rammelaar 'Kleurenpiramide' van Haba (300548) nodigt kleintjes direct uit om lekker vast te grijpen en er mag ook op gesabbeld worden. Met de sprekende kleurtjes en de drie losse rammelende kunststof ringen kan een baby zich uren vermaken met deze Haba kleurenpiramide rammelaar. Haba houten rammelaars worden duurzaam gefabriceerd (PEFC) en bevatten enkel verf- en lakmiddelen op waterbasis, zodat je kleintje zich veilig spelend kan ontwikkelen.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Gevoel en impuls, Fijne motoriek, Behendigheid
Materiaal:beukenhout, gerecycled hout (fasal), en ABS kunststof
Afmeting :7 x 7 x 7 cm.
EANcode

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.