€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimms grijpring quarts rose
Aantal: 1
Uw prijs
22,95

Grimms grijpring quarts rose

Artikelnr 08230
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,95

Deze houten rammelaar van Grimms (08230) bevat een mooie gladde kraal van rozekwarts. Niet alleen is de rammelaar daardoor leuk om mee te rammelen, maar rozekwarts is een steen die erom bekend staat rust en veiligheid te brengen bij jonge kinderen: een prettige steen voor op de babykamer dus. En dan is het bovendien ook nog een mooie steen om te zien! Deze rammelaar van Grimms is gemaakt van elzenhout uit duurzaam beheerde bossen en behandeld met niet-giftige olie op plantaardige basis. Er kan dus veilig mee gespeeld, én op gesabbeld worden!

Leerdoelen Gevoel en impuls, Onderzoeksdrang
Materiaal:Elzenhout uit duurzaam beheerde bossen, behandeld met plantaardige olie; rozekwarts uit fairtrade edelsteenproductie
Afmetingen:9 x 5.5 x 3 cm
Schoonmaakadvies:Met een vochtige doek afnemen, geen desinfectanten of heet water gebruiken.
EANcode 4048565082303

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!