€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimms bijtring egel
Aantal: 1
Uw prijs
10,50

Grimms bijtring egel

Artikelnr 08125
Levertijd Direct leverbaar
€ 10,50

Dit vrolijke egeltje van Grimms (08125) is gemaakt van elzenhout, en kan als grijpfiguur én als bijtring gebruikt worden door je kleintje. Door de zachte afwerking van het hout ligt het beestje fijn in de hand, en alle leuke bochten maken het tot een leuk ontdekspeeltje. Bovendien mag er gewoon op gesabbeld worden: volledig baby-veilig! Maak het egeltje vast aan een speenketting om hem niet kwijt te raken, of houd hem gewoon veilig in de box of in huis.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Materiaal:Elzenhout uit duurzaam beheerde bossen (FSC)
Afmetingen:11 x 7 cm
Schoonmaakvoorschriften:Met een vochtige doek afdoen, geen desinfectanten of heet water gebruiken.
EANcode 4048565081252

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!