€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Grijpfiguur met grote houten regenboogkralen
Aantal: 1
Uw prijs
15,50

Grimm's Grijpfiguur met grote houten regenboogkralen

Artikelnr 08121
Levertijd
€ 15,50

Dit grijpfiguur van Grimm's met gekleurde houten bollen is een prachtig object om te zien. Het zal door de vorm, textuur en kleuren voor jonge kinderen heel aantrekkelijk zijn. Interessant om te voelen, horen, proeven en er mee te bewegen. De bollen kunnen blijven bewegen en zullen steeds weer om elkaar heen draaien en een mooi tikkend geluid maken als ze elkaar raken.

Leerdoelen Fijne motoriek, Onderzoeksdrang
afmeting:ca 12 x 7,5 cm
materiaal: lindehout, geverfd met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie
EANcode 4048565081214

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!