€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Rammelaar klein hart met gekleurde ringen
Aantal: 1
Uw prijs
16,95

Grimm's Rammelaar klein hart met gekleurde ringen

Artikelnr 08116
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,95

Deze prachtige houtkleurige rammelaar met hartje en gekleurde ringen van Grimm's is een leuk speeltje voor de allerkleinsten. Gemaakt van mooi natuurlijk materiaal en het babyspeeltje is licht en makkelijk te pakken voor kleine knuistjes. De Grimm's rammelaar-hart ligt erg prettig in een kinderhandje en er kan heerlijk mee gerammeld worden, het hartje kan naar hartelust rondgedraaid worden. De Grimm's rammelaar is ook heel geschikt voor een baby om in de mond te doen,om op te sabbelen en bijten. De kleuren van Grimm's geven niet af en de materialen zijn allemaal op natuurlijke en gifvrije basis.

Leerdoelen Fijne motoriek, Gevoel en impuls, Onderzoeksdrang, Ooghandcoördinatie
Materiaal:Lindehout, geverfd met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie.
Doorsnede rammelaar:7,5 cm.
EANcode 4048565081160

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!