€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimms Rammel vis
Aantal: 1
Uw prijs
16,50

Grimms Rammel vis

Artikelnr 08008
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,50

Het zachte gerammel dat deze mooie houten rammelaar van Grimms (08008) laat horen is zo bijzonder doordat de volledig houten rammelaar gevuld is met kleine halfedelsteentjes. Het rammelgeluidje is daardoor subtiel en zacht. De houten visvorm is gemakkelijk vast te grijpen en kan door de gladde afwerking en fijne vorm ook als bijtring gebruikt worden. Maak hem vast aan een speenkoord om niet kwijt te raken, of leg hem bij je kindje in de box of kinderwagen, zodat er lekker mee gespeeld kan worden!

Leerdoelen Gevoel en impuls, Onderzoeksdrang
Materiaal:Elzenhout uit duurzaam beheerde bossen (FSC)
Schoonmaakvoorschrift:Enkel met vochtige afdoen, geen desinfectanten of heet water gebruiken.
Afmetingen:12 x 5.5 x 2 cm
EANcode 4048565080088

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!