€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Rammelaar vis
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Rammelaar vis

Artikelnr 08005
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

Deze rammelaar in de vorm van een vis is een zeer mooi product uit de Grimm's serie. Een mooi ontwerp met prachtige kleuren. Aan deze prachtige houten rammelaar van Grimms zal een baby veel plezier beleven. De Grimms's rammelaar vis is gemaakt van prachtig hout en heel geschikt voor kleine babyhandjes om vast te houden. Behalve vastpakken, kun je er ook fantastisch mee rammelen! Ook heel geschikt voor een baby om in de mond te doen, de kleuren geven niet af en de materialen zijn allemaal op natuurlijke en gifvrije basis.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Onderzoeksdrang
Materiaal:lindehout, geverfd met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie
Afmeting:8,5 x 6 x 2 cm
EANcode 4048565080057

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!