€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's houten rammelvis
Aantal: 1
Uw prijs
17,50

Grimm's houten rammelvis

Artikelnr 08000
Levertijd
€ 17,50

Deze mooie houten rammelaar van Grimm's is gevuld met kleine steentjes waardoor de vis een subtiel geluidje maakt als ermee gerammeld wordt. De rammelvis is gemaakt van puur en natuurlijk materiaal en prachtig door zijn eenvoud. Deze houten rammelaar is interessant om te voelen, proeven en te horen. De gladde en afgewerkte rondingen maken het een fijn voorwerp om in een babyknuistje vast te houden.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
afmeting: ca 10 x 5,5 x 2,5 cm
materiaal:lindehout behandeld met natuurlijke olie
EANcode 4048565080002

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!