€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grijp- en bijtspeeltje Ster
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Grijp- en bijtspeeltje Ster

Artikelnr 300426
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Deze bijtring-ster is ideaal bij het tandjes krijgen om op te bijten en ontspant de kaakspieren. Alle vijf de ster-uiteinden hebben een ander oppervlak, dit geeft dus afwisselend kauwplezier. De ster heeft verschillende oppervlaktestructuren en is flexibel. Hij is makkelijk vast te pakken en in de hand te houden. Afspoelen onder de kraan en weer klaar voor gebruik!

Leerdoelen Gevoel en impuls
Afmeting:8 x 8 cm
Materiaal:Kunststof, silicone
EANcode 4010168211091

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.