€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Omkeerbare rammelaar Alice
Aantal: 1
Uw prijs
20,50

Omkeerbare rammelaar Alice

Artikelnr 86817
Levertijd direct leverbaar
€ 20,50

Je kunt deze omkeerbare rammelaar, Alice van Lilliputiens, makkelijk meenemen en overal aan vastmaken, zodat je hem niet kwijtraakt. Alice is extra leuk, omdat ze een kunstje kan, ze is omkeerbaar. Aan de ene kant vind je Alice de vos, oranje gekleurd en als je deze omkeert komt er een lief egeltje Simone tevoorschijn. Er zit een mooi rammeltje verstopt in het hoofd van Alice, een knispergeluidje in het lijf van Alice en Simone de egel houdt in zijn handjes een zachte bijtring vast. Je mag de rammelaar evt. wassen op 30gr.

Leerdoelen Fijne motoriek, Gevoel en impuls, Onderzoeksdrang, Ooghandcoördinatie
Afmeting;H 18 cm. x B 16 cm
EANcode 5414834868173

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.