€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Alice activiteitenspiraal
Aantal: 1
Uw prijs
42,50

Lilliputiens Alice activiteitenspiraal

Artikelnr 86709
Levertijd Direct leverbaar
€ 42,50

Alice de vos van Lilliputiens (86709) kronkelt zich rond de box, maxi-cosy, buggy of kinderwagen! Aan Alice bungelen verschillende aantrekkelijke speeltjes zoals een egeltje met een rammeltje in zijn buik, een bladvorm met een belletje in het midden en een kipje met een spiegeltje aan de onderzijde. Het uiteinde, de staart van Alice heeft ook nog een leuk knispergeluidje. Alice biedt vele activiteiten aan je kleintje en verrassende ontdekkingen voor de allerkleinsten. Zo worden autoritjes of wandelingen nog leuker voor je kleintje.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Klank en ritme, Gevoel en impuls, Fijne motoriek
Afmeting:
EANcode 5414834867091

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.