€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Colette Hoelahoep
Aantal: 1
Uw prijs
23,36

Colette Hoelahoep

Artikelnr 86581
Levertijd Direct leverbaar
€ 23,36

Colette de poes is heel vrolijk en wordt nog blijer als ze mee mag in de kinderwagen of de maxicosi. Maar ook in de box kan ze natuurlijk uitstekend gebruikt worden. Je kunt haar heel makkelijk vastknopen met het lintje aan haar pootje. Zo kan ze gezellig bungelen en kan een kindje vanalles aan haar ontdekken. De verschillende texturen, de ringen en de snorharen, maar natuurlijk ook friemelen aan de pootjes. Als je aan de staart van Colette trekt en die weer loslaat, gaat ze trillen. Luister dan maar eens heel goed hoe de hoepels om haar middel klinken. Stoffenspeelgoed van Lilliputiens is met erg veel oog voor detail afgewerkt. De gebruikte materialen zijn altijd van een mooie en goede kwaliteit.

Leerdoelen Fijne motoriek, Onderzoeksdrang
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 30 cm
EANcode 5414834865813

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.