€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Georges Klap-klap rammelaar
Aantal: 1
Uw prijs
27,95

Georges Klap-klap rammelaar

Artikelnr 86579
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,95

Deze lieve ringstaart-maki hangt op de kop aan zijn staart en klapt in zijn pootjes. Hij kijkt het kindje in de kinderwagen of maxi-cosi aan met zijn grote en vriendelijke ogen. Zijn staart is heel erg zacht en als je er aan voelt, kraakt het....reuzeinteressant om te ontdekken voor een klein kindje. In zijn pootjes houdt de maki een ring vast met een belletje dat ontzettend mooi klinkt als het beestje beweegt. Aan zijn achterpootjes zitten 2 kunststofvoetjes waar in gebeten kan worden. Fijn bij doorkomende tandjes. Stoffenspeelgoed van Lilliputiens is met erg veel oog voor detail afgewerkt. De gebruikte materialen zijn altijd van een mooie en goede kwaliteit.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Fijne motoriek
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 30 cm
EANcode 5414834865790

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.