€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Juliette Vingerpopboekje
Aantal: 1
Uw prijs
12,95

Juliette Vingerpopboekje

Artikelnr 86508
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,95

Een appeltje waarin je kunt bladeren terwijl je lekker in de buggy of wandelwagen zit. Je kunt het boekje makkelijk ophangen met de lintjes die aan de bovenkant van de appel zitten. En wie zit daar in de appel?? Ja hoor, dat is Juliette de rups! Als iemand een vinger in de rups steekt, kun je haar echt laten bewegen en door het gaatje laten kruipen naar de volgende bladzijde. Ze snoept graag van dit lekkere appeltje. Je kunt ook lekker knisperen met de bladzijden. Leuk voor onderweg dus!!

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Type kindAlle kinderen
Afmeting14 x 15 cm
EANcode 5414834865080

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.