€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Jef actiehond
Aantal: 1
Uw prijs
28,50

Jef actiehond

Artikelnr 86002
Levertijd Direct leverbaar
€ 28,50

Het hondje Jef is gemaakt van mooie zachte stoffen en heeft vele extra's die de speelwaarde verhogen. Als je aan zijn linkse pootje trekt dan trilt hij er vrolijk mee! In zijn oren zit knisperfolie en onder zijn achterpootje zit een spiegeltje. Met het belletje om zijn hals rinkelt Jef er vrolijk op los.Met de bijgeleverde bandjes is Jef erg gemakkelijk aan bijvoorbeeld de beugel van een maxi-cosy te bevestigen.Zoals altijd bij producten van Lilliputiens is de kwaliteit en detail afwerking van een hoog niveau.

Leerdoelen Geen
MateriaalPolyester
Type kindAlle kinderen
Afmeting26 cm.
EANcode 5414834860023

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.