€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Zia dansende giraf rammelaar
Aantal: 1
Uw prijs
28,50

Lilliputiens Zia dansende giraf rammelaar

Artikelnr 83078
Levertijd Direct leverbaar
€ 28,50

Zia de dansende giraf van Lilliputiens (83078) is leuk en heel vrolijk en wordt nog blijer als ze mee mag in de kinderwagen of de maxicosy. Maar ook in de box kan ze natuurlijk uitstekend gebruikt worden. Je kunt haar heel makkelijk vastknopen met het lintje in haar hals. Zo kan ze gezellig bungelen en kan een kindje vanalles aan haar ontdekken, alle zintuigen van je baby worden geprikkeld. De verschillende texturen, de ringen, spiegeltje op de buik en de poten, waarvan er 1 trilt zo gauw je kleintje eraan trekt. ook is het friemelen aan de pootjes. Luister dan maar eens heel goed hoe de hoepels om haar halsl klinken. Stoffenspeelgoed van Lilliputiens is met erg veel oog voor detail afgewerkt. De gebruikte materialen zijn altijd van een mooie en goede kwaliteit.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Fijne motoriek
Afmeting:30 cm.x 10 cm.
Wasbaar:30 gr.
Materiaal: 100% polyester
EANcode 5414834830781

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.