€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Marius rammelaar met bel
Aantal: 1
Uw prijs
16,99

Lilliputiens Marius rammelaar met bel

Artikelnr 83048
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,99

Hang hem aan de box, maxi cozi of aan de buggy. De Marius rammelaar met belletje van Lilliputiens. Hij ziet er super vriendelijk uit en heeft een mooie blauwe kleur. Zijn hoorn steekt hij fier in de lucht. In zijn handen heeft Marius een bijtring en aan zijn lijfje zit een bel die gezellig klingelt wanneer je hem beweegt. Met de koortjes kun je hem gemakkelijk bevestigen. Waaraan hang jij hem?

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Afmeting: 28 cm x 6 cm
EANcode 5414834830484

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.