€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens wagenspanner Louise op stap
Aantal: 1
Uw prijs
28,50

Lilliputiens wagenspanner Louise op stap

Artikelnr 83018
Levertijd Direct leverbaar
€ 28,50

Deze wagenspanner 'Louise onderweg' van Lilliputiens is écht roze. Aan de wagenspanner hangt een leuk rammelend vosje Alice met een heel lekker zacht stukje stof én in het midden een mooie kaleidoscooplens, een knisperend uilenspiegeltje met aan de zijkant Louise de eenhoorn en 3 hele mooie blaadjes om aan te voelen. Aan de uiteinden van de Lilliputiens wagenspanner zitten twee handige haken om deze makkelijk aan de wagen of maxicosi te bevestigen. Ook zijn de uiteinden wat elastisch waardoor je ook een iets grotere afstand zou kunnen overbruggen.Stoffenspeelgoed van Lilliputiens is met erg veel oog voor detail afgewerkt. De gebruikte materialen zijn altijd van een mooie en goede kwaliteit.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Afmetingen:ca. 50 cm
Materiaal:polyester
EANcode 5414834830187

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.