€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens wagenspanner Georges op stap
Aantal: 1
Uw prijs
25,95

Lilliputiens wagenspanner Georges op stap

Artikelnr 83017
Levertijd Direct leverbaar
€ 25,95

Deze wagenspanner 'Georges onderweg' van Lilliputiens met vrolijke kleurtjes is een ├ęchte blikvanger. Aan de wagenspanner hangt een leuk rammelend stuk meloen, een knisperend spiegeltje, de leeuw ondersteboven, de zon die straalt en een kaleidoscooplens! Aan de uiteinden van de Lilliputiens wagenspanner zitten twee handige haken om deze makkelijk aan de wagen of maxicosi te bevestigen. Ook zijn de uiteinden wat elastisch waardoor je ook een iets grotere afstand zou kunnen overbruggen.Stoffenspeelgoed van Lilliputiens is met erg veel oog voor detail afgewerkt. De gebruikte materialen zijn altijd van een mooie en goede kwaliteit.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Afmetingen:ca. 50 cm
Materiaal:polyester
EANcode 5414834830170

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.