€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Maxicosy hanger wasbeer
Aantal: 1
Uw prijs
19,50

Maxicosy hanger wasbeer

Artikelnr 41012
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,50

Hang dit leuke en zachte stinkdiertje met zijn mooie krulstaart, aan de maxicosi, kinderwagen of box en zie hoeveel er te ontdekken valt voor een baby! Een rammeltje, knisper, een zacht stofje en het blaadje en de aardbei bungelen heen en weer. Interessant ook voor onderweg.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
grootte:26x7x10 cm
EANcode 4001190410125

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.